Selecteer een pagina

DIENSTEN

ZONNEPANELEN

Al onze pv-installaties worden InstallQ erkend gemonteerd. De overheid en Verbond van Verzekeraars ziet er steeds strenger op toe dat de installatie van zonnepanelen gecertificeerd en veilig geïnstalleerd word. Wij van ZonTechniek Nederland bezitten alle kennis en certificering om dit vakkundig uit te voeren.

Bij de keuze van de juiste pv-installaties zijn er veel variabelen, zoals dat uw woning wel geschikt is, en zo ja, voor welke typen installaties, en het belangrijkste, wat zijn uw wensen.

Of u nu een zelfvoorzienend zonneboiler wilt, of een reguliere installatie voor de maximale opbrengst, bij ZonTechniek Nederland kunnen wij u perfect bijstaan bij oriëntatie, ontwerp, levering, montage én onderhoud aan al uw type zonne-installaties.

Thuisbatterij

Een zonne-installatie met Thuis batterij is dé geschikte manier om uw boiler, airco of warmtepomp continu te voorzien van zelfopgewekt stroom, dit resulteert weer in lagere energiekosten, omdat de overtollig opgewekte stroom persoonlijk bij u thuis opgeslagen word tot u dit uit eindelijk nodig heeft. Wij van ZonTechniek Nederland leveren een breed bereik aan thuisbatterijen om aan iedere wens te voldoen.

De thuisbatterij is een innovatieve manier om het maximale uit uw zonne-installatie te halen. Hierin zijn tal van mogelijkheden, bijvoorbeeld om alleen uw cv- en/of warmtepomp installatie te voorzien van stroom, alleen uw berging of schuur óf uw gehele woning met maximale efficiëntie te voorzien in uw energiebehoeften.

Thuisbatterijen zijn verkrijgbaar met een opslagcapaciteit vanaf 10kWh, dit is naar wens uit te breiden tot een capaciteit van maar liefst 100kWh.

Voor de industriële en zakelijke markt zijn wij van ZonTechniek Nederland zelfs in staat opslagsystemen te leveren en installeren van maar liefst 600 kWh. Zo bent u niet alleen thuis, maar ook met uw bedrijf onderweg naar een groene toekomst!

Warmtepompen

Warmtepompen geven warmte af via het verwarmingswater dat door je verwarming stroomt. Een warmtepomp warmt het verwarmingswater meestal op tot 35 tot 55 graden, een cv-ketel staat vaak afgesteld op maximaal 60 of 80 graden. Een warmtepomp werkt dus met een lagere temperatuur. Dit betekent minder energieverbruik en dus duurzamer en lager in kosten! Desondanks kan uw woning toch snel genoeg verwarmt worden. Hierbij is het belangrijk dat het afgiftesysteem voldoende oppervlakte heeft en de woning luchtdicht en voldoende geïsoleerd is.

Aircosystemen voor koelen en verwarmen

De nieuwe hype, verwarmen door middel van een airco installatie. Tot ongeveer een buitentemperatuur van 15°C is deze duurzame oplossing efficiënter en dus goedkoper dan een reguliere cv installatie. Het bijkomende voordeel hiervan is eveneens de mogelijkheid om tijdens de zomermaanden uw woning of bedrijfspand te kunnen koelen. Wij van ZonTechniek Nederland staan u ook met aircosystemen van a tot z bij in oriëntatie, installatie én onderhoud. Onze monteurs zijn in bezit van een geldige f-gassen certificering om deskundig uw installatie te plaatsen.

Windturbine

Dé volgende stap in zelf energie opwekken, de windturbines. Naast zonnepanelen bestaat tegenwoordig ook de kleinere windturbine voor particulieren.  Deze kan, net als de pv-installatie op een dak geinstalleerd worden. Het grootste voordeel hiervan is dat de wind nagenoeg altijd waait, dat betekent dus het hele jaar door opbrengst!

Ev charging stations

Tevens voor duurzame oplossingen in mobiliteit bent u bij ZonTechniek Nederland aan het juiste adres. Wilt u meerdere laadzuilen voor uw zakelijke wagenpark of een enkele krachtige 22kW wallbox? Wij van ZonTechniek Nederland kijken met u mee naar de mogelijkheden om samen tot de beste duurzame oplossingen te komen!

Chat openen
Hallo,
Hoe kan ik je helpen?